13:28 03.04.2022

Жах антилюдності в Бучі, Гостомелі, Ірпені – результат політики «не спровокувати росіян»

2 хв читати
Жах антилюдності в Бучі, Гостомелі, Ірпені – результат політики «не спровокувати росіян»

Злочини російських військових у Бучі, Гостомелі, Ірпені стали підсумком політики європейських партнерів, які прагнули "не спровокувати росіян", вважає радник голови Офісу президента України Михайло Подоляк.

"Головне ж, на думку наших європейських партнерів, - не спровокувати росіян? (Зла іронія). Головне, щоб Третя світова не почалася? Головне, щоб росіяни не образилися і не використовували ... що не використовували? Ракети, авіабомби, танки, не здійснювали масові вбивства цивільних, бомбардування житлових кварталів, масові розстріли, як у концентраційних таборах? Що вони ще не використовували? Як підсумок, світ отримав тотальний непередаваний жах антилюдності в Бучі, Ірпені, Гостомелі", - написав він неділю в телеграм-каналі.

"Сотні, тисячі вбитих, розтерзаних, зґвалтованих, зв'язаних, знову зґвалтованих і знову вбитих. Сотні, тисячі мирних українських громадян. Вбиті з особливим звірством", - написав також Подоляк.

"Дуже круті і всезнаючі вчорашні і сьогоднішні "лідери Європи", сотні діючих європолітиків, які ситно їдять і спокійно сплять зараз у своїх ліжках, чи немає у вас бажання уважно подивитися на цей фотоархів пекла-XXI, влаштованого росіянами в Київській області? Хотіли Сребреницю XXI століття? Отримали? Задоволені? Хотіли реінкарнувати Треблінку, заохочуючи "русский мір"? Хотіли згадати, що таке пекельний жах працюючих крематоріїв, що живцем спалюють людей, бо вони українці? Спробуєте знову відвернутися? Організувати черговий саміт, щоб понепокоїтися і похитати головою?" - поставив запитання він.

"Ще раз уважно подивіться на тисячі розтерзаних, зґвалтованих, спалених українців. У XXI столітті. В рамках "спецоперації". Розтерзаних росіянами. А тепер ще раз скажіть усьому світу про те, що РФ – це нормально, це бізнес, що не можна забороняти Рахманінова. Подивіться і скажіть. Або відверніться. Головне ж - не спровокувати. А вони нехай масово ріжуть українців", - підсумував Подоляк.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

США готуються підписати контракти на озброєння для України на $6 млрд

"Укрзалізниця" тимчасово змінить рух приміських потягів через обстріл Харківщини

Канада вітає повернення депортованих до РФ дітей і сприятиме поверненню ще тисяч

Україна і Японія обговорили створення спецтрибуналу для РФ за воєнні злочини

Кулеба вітає доповідь Московського механізму ОБСЄ щодо свавільного утримання РФ українських цивільних осіб

Учасники завтрашнього "Рамштайну" обговорять, як допомогти Україні подолати складнощі, що накопичилися за час відсутності американської підтримки

Данія збільшить військову підтримку України ще на 4,4 млрд данських крон у 2024 році

Українська авіація завдала за добу ударів по 8 місцях скупчення окупантів

Оборонний пакет США потрібно направити в Україну якнайшвидше - розмова Зеленського з американськими партійними лідерами

Окупанти за добу завдали чотири ракетних і 50 авіаударів по Україні, обстріляли понад 110 населених пунктів

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА