08:34 05.04.2022

За добу рятувальники у зоні ООС здійснили 29 виїздів на подолання наслідків бойових дій

2 хв читати
За добу рятувальники у зоні ООС здійснили 29 виїздів на подолання наслідків бойових дій

Минулої доби понеділка, 4 квітня, рятувальники ДСНС у зоні проведення ООС 29 разів виїжджали на подолання наслідків бойових дій. Загашено 11 пожеж, врятовано одну людину, ліквідовано 28 вибухонебезпечних предметів, повідомили у штабі ООС.

"Минулої доби підрозділами ДСНС, що входять до угруповання Об'єднаних сил, здійснено 29 виїздів на подолання наслідків російської агресії. Ліквідовано 11 пожеж. Врятовано одну людину і виявлено 28 вибухонебезпечних предметів. Відпрацьовано 6 залучень піротехнічних розрахунків у населених пунктах Покровськ, Новогородівка, Костянтинівка, Слов'янськ та Сєвєродонецьк", – йдеться у повідомленні на сторінці у Фейсбук у ніч на вівторок.

У ДСНС наголосили, що в результаті обстрілів російськими окупантами: у Новоселівці було поранено місцевого жителя; у Георгіївці було поранено трьох громадян та пошкоджено житловий будинок; у Нью-Йорку та Торецьку пошкоджено 5 житлових будинків; зафіксовано 7 влучань у Фенольний завод, під час яких було пошкоджено: 3 ректифікаційні колони; 3-збірники товарної продукції, міжповерхові перекриття споруди мастила, матеріальні трубопроводи, вагон цистерна та металеві споруди. Небезпеки для довкілля немає, у Сєвєродонецьку пошкоджено 4 об'єкти, з них склад запчастин, господарські споруди, гаражі, об'єкти інфраструктури, автомобілі.

Зазначається, що наразі перебито газопровід у населеному пункті Сєверодонецьк; без газопостачання залишаються населені пункти Новодружеськ (1099 споживачів) та Малорязанцеве (440 споживачів); знеструмлено 13 населених пунктів частково та 17 повністю, 95 938 споживачів залишаються без світла; без водопостачання Рубіжне, Попасна, Сєвєродонецьк, частково Гірська громада та Лисичанськ; без газопостачання 36 населених пунктів (131 944 абоненти), з них 30 повністю та 6 частково.

З Вугледара (Донецька обл.) було евакуйовано 63 особи, з них троє дітей. З Рубіжного, Сєверодонецька, Лисичанська, Попасної, Кремінної та Гірського (Луганська обл.) евакуювали 970 людей.

"Загалом у період з 24 лютого 2022 року евакуйовано з населених пунктів Луганської області близько 24 676 осіб та з населених пунктів Донецької області близько 6 735 осіб", – резюмували в штабі ООС.

Джерело: https://www.facebook.com/pressjfo.news

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

У КИЇВСЬКІЙ ОБЛАСТІ ПРАЦЮЮТЬ СИЛИ ПВО! ЗАФІКСОВАНО РУХ ВОРОЖИХ БПЛА - ОВА

На півдні України знищено три розвідувальні та один ударний БПЛА

Росіяни п’ять разів обстріляли Нікополь зі ствольної артилерії

Данія має намір посилити фінансову допомогу оборонній промисловості України

Основна мішень нічного ракетного обстрілу РФ - енергетика, включно з об'єктами для транзиту газу

Шмигаль під час поїздки до Волинської та Львівської областей ознайомився з ходом будівництва другого рівня захисту на енергетичних об'єктах

Через ворожий обстріл у Дніпропетровській області поранено троє людей

Голову Броварської райадміністрації, який вчинив резонансну ДТП, звільнено з посади

Росіяни продовжили завдавати ударів по південних регіонах України, є загиблі та постраждалі

Росіянам вдалося прорватися і закріпитися в частині Очеретиного - ОСУВ "Хортиця"

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА