20:29 05.04.2022

У Броварському районі Київської області окупанти вбили одинадцять мирних жителів

1 хв читати

У смт. Велика Димерка Броварського району Київської області військовослужбовці РФ із вогнепальної та артилерійської зброї вбили 11 мирних жителів, у селі Богданівка від осколкових ран загинув місцевий житель, повідомляє Офіс генерального прокурора.

"Під час слідчих дій встановлено, що у смт. Велика Димерка Броварського району внаслідок застосування військовослужбовцями РФ вогнепальної та артилерійської зброї вбито 11 мирних жителів. У селі Богданівка під час обстрілу окупантами населеного пункту від отриманих осколкових ран загинув місцевий житель", йдеться в повідомленні Офісу генпрокурора у телеграм-каналі у вівторок.

За інформацією відомства, Броварська окружна прокуратура розпочала кримінальні провадження за фактом порушення законів та звичаїв війни (ст. 438 КК України).

Також, як йдеться у повідомленні, 3 квітня на ворожій міні між селами Рудницьке та Перемога Баришівської територіальної громади Броварського району підірвався цивільний автомобіль. "Водій транспортного засобу загинув, ще один пасажир отримав тілесні ушкодження", - інформують у прокуратурі.

"Прокурори Київської області продовжують фіксувати всі військові злочини країни-агресора з метою притягнення винних до відповідальності", - зазначається у повідомленні.

 

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА