16:51 06.04.2022

СБУ викрила коригувальників та колаборанта, який готував списки українців на знищення

1 хв читати
СБУ викрила коригувальників та колаборанта, який готував списки українців на знищення

Служба безпеки України у низці регіонів України викрила та затримала ворожих інформаторів.

У телеграм-каналі СБУ в середу речник української спецслужби Артем Дехтяренко поінформував, що на Дніпропетровщині викрито агента спецслужб РФ, який збирав розвіддані про розташування стратегічно важливих об'єктів регіону та військових частин.

"У Сумах агентом спецслужб РФ виявився голова однієї з міських громадських організацій, який намагався передати окупантам списки з даними українських патріотів та бійців місцевої тероборони", - розповів речник СБУ.

За його словами, на Донеччині затримано двох ворожих інформаторів, які збирали дані про місця дислокації та переміщення українських військ із прив'язкою до місцевості.

Крім того, як розповів Дехтяренко, СБУ продовжує документувати злочинну діяльність колаборантів на тимчасово окупованій території держави.

Зокрема, за його словами, йдеться про колишнього керівника Станично-Луганської селищної громади, а також про "голову Волноваської міської ради ДНР" та одного з місцевих депутатів "ОПЗЖ", який очолив "Вольненську сільраду" при окупаційній адміністрації РФ.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА