13:17 07.04.2022

ДБР: За судовими рішеннями на користь держави передано приблизно $1 млн, понад 400 тонн нафтопродуктів, десятки автомобілів

1 хв читати
ДБР: За судовими рішеннями на користь держави передано приблизно $1 млн, понад 400 тонн нафтопродуктів, десятки автомобілів

За рішеннями судів для захисту держави щодня передається майно, заарештоване у межах розслідування кримінальних справ, зазначають у Державному бюро розслідувань.

"На користь держави, згідно з судовими рішеннями, вже передано: вироби із золота та гроші майже на $1 млн, понад 400 тонн нафтопродуктів, 112 військових наметів, 118 засобів індивідуального захисту, 24 тепловізори та оптичні прилади, 21 спеціальний санітарний автомобіль, 21 вантажний та легковий автомобілі, приблизно 60 тисяч набоїв до стрілецької зброї та інші засоби ураження", - йдеться у повідомленні ДБР, розміщеному в четвер у телеграм-каналі відомства.

У повідомленні наголошується, що в одному із кримінальних проваджень ДБР про службову недбалість Державної податкової служби України, слідчий суддя скасував арешт на придбання 34,1 тисячі військових облігацій на загальну суму 34,1 млн грн.

"Кошти вже перераховані на придбання цінних паперів внутрішньої державної позики "Військових облігацій", - йдеться у повідомленні.

Також, як інформують у ДБР, на спеціальний рахунок для збору коштів на підтримку ЗСУ перераховано понад 1,2 млн грн заарештованих коштів та понад 1 млн грн сплаченою стороною захисту застави.

"Також задоволено клопотання прокурора щодо скасування арешту понад EUR650 тис., які мали російське походження, та перерахування їх на рахунок Збройних сил України", - зазначають у ДБР.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Туреччина підтвердила припинення всієї торгівлі з Ізраїлем через війну в Секторі Гази

На облаштування укриттів Латвії необхідно понад 98 млн євро - доповідь

3 травня: Яке сьогодні свято, все про цей день

РФ прогресує на полі бою, а війна навряд чи закінчиться найближчим часом - глава розвідки США

Окупанти за минулий день обстріляли 9 громад Сумської області, зафіксовано понад 200 вибухів

Основний удар Росії розпочнеться наприкінці травня або на початку червня - ГУР

Війська РФ увійшли на військову базу США в Нігері - ЗМІ

У Швеції почалися військові навчання НАТО, під час яких відпрацьовують перекидання американських підрозділів у Скандинавію

У Запоріжжі затримано адвоката за підозрою у збуті наркотичних засобів у місця позбавлення волі

Кулеба обговорив із Сікорським позитивну динаміку в українсько-польських відносинах

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА