13:36 07.04.2022

МВС та експерти Google оцифровують масштаби руйнувань в Україні, панорамні знімки Ірпеня з'являться наступного тижня

1 хв читати

МВС України разом із експертами Google розпочали оцифрування наслідків російського вторгнення у зруйнованих містах України, повідомляє МВС.

"Міністерство внутрішніх справ України спільно з експертами світового технологічного гіганта Google розпочали проєкт із оцифрування наслідків військової агресії російської федерації проти України. Мета проекту - фіксація завданих російськими окупантами руйнувань в українських містах та селах", - ідеться у повідомленні МВС у четвер у телеграмі відомства.

У міністерстві зазначають, що новий проєкт буде в загальному доступі для людей, які хочуть отримати об'єктивні дані про свою місцевість та своє нерухоме майно.

За інформацією МВС, окремо буде створено сервіс для правоохоронців та рятувальників, які зможуть використати його як інформаційно-довідковий ресурс для координації своїх дій і додаткової фіксації обстановки у регіоні.

"Перші результати початку злагодженої роботи можна буде оцінити з наступного тижня. Фахівці Google обіцяють оприлюднити перші панорамні знімки зруйнованих вулиць та будівель у м. Ірпінь", - інформують у міністерстві.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА