23:32 07.04.2022

Зеленський: Найголовніша санкція проти Росії – постачання Україні зброї

1 хв читати
Зеленський: Найголовніша санкція проти Росії – постачання Україні зброї

Президент України Володимир Зеленський упевнений, що найбільшою санкцією проти Росії, яка веде війну в Україні, буде постачання західними партнерами українцям зброї.

За його словами, певні результати від проведення спільної санкційної політики країнами Заходу вже є, проте їх замало, щоб зупинити Росію та її війну в Україні.

"Уже не перший день у ЗМІ говорять не про те, як реально діють санкції проти РФ, а про те, чому ж ці санкції важливі. Ніби самі себе переконують, що ввели правильні речі, що застосованих обмежень достатньо. Але якби санкції працювали дійсно на 100%, то й не довелося б пояснювати так детально, чому вони важливі", - заявив Зеленський у відеозверненні у ніч проти п'ятниці.

"Потрібно більше санкцій (проти РФ - ІФ). Потрібні ще більш сміливі санкції. Сміливість має бути критерієм для оцінки рішень. Сміливість і практичність. У першу чергу українцям потрібна зброя, яка дозволить нам отримати перемогу на полі бою. І це буде найсильнішою санкцією проти Росії з усіх, які тільки можуть бути ", - наголосив президент.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА