11:44 12.10.2011

Яценюк закликає парламент декриміналізувати статті за економічні злочини

1 хв читати

Для мінімізації наслідків вироку суду щодо колишнього прем'єр-міністра України Юлії Тимошенко Верховна Рада має проголосувати за декриміналізацію статті за економічні злочини, заявив лідер "Фронту змін", народний депутат України Арсеній Яценюк.

"Парламент має у вівторок проголосувати за зміну в кримінальному та кримінально-процесуальному законах (кодексах - ІФ), парламент має проголосувати за декриміналізацію, і можливо є якась вірогідність того, що ті жахливі наслідки, які будуть, а вони усе одно будуть, будуть зменшені", сказав А. Яценюк в ефірі "5 каналу" у вівторок ввечері.

Він також повідомив, що всі обласні і місцеві ради звернуться до президента і провладної більшості парламенту з вимогою зупинити політичні переслідування, "декриміналізувати 365 статей" і перестати боротися з політичними опонентами такими методами, якими бореться сьогодні влада".

А. Яценюк знову нагадав, що опозиція має діяти згуртовано. За його словами, якщо вся опозиція чітко заявить, що бойкотує проведення парламентських виборів доти, доки Ю. Тимошенко не випустять і вона не братиме участі у виборчій кампанії, то такі вибори не визнають ні Вашингтон, ні Брюссель, ні Москва.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА