13:42 10.04.2022

В Україні очікується прохолодна погода, місцями дощі з мокрим снігом

2 хв читати
В Україні очікується прохолодна погода, місцями дощі з мокрим снігом

Найближчої доби над більшою частиною території України перебуватим волога повітряна маса, а тепле повітря буде поступово переміщатися на схід, поступаючись місцем прохолоді з північного заходу.

Як повідомляє Укргідрометцентр, у понеділок, 11 квітня, в Україні очікуються дощі, вночі у більшості північних та Черкаській областях значний дощ, місцями з мокрим снігом; у західних та Луганській областях без суттєвих опадів. У східних областях місцями грози.

Вітер переважно північно-західний, у східних областях південний, 7-12 м/с, вдень у північних, більшості центральних, місцями у західних областях пориви 15-20 м/с.

Температура вночі 1-6° тепла, у західних областях близько 0°, вдень 7-12°; у південно-східній частині вночі 5-10°, вдень 13-18°, у Луганській області до 22°.

У Києві в понеділок вночі сильний дощ, місцями з мокрим снігом; вдень невеликий дощ і пориви північно-західного вітру 15-20 м/с. Температура вночі 3-5° тепла, вдень 8-10°.

За даними Центральної геофізичної обсерваторії, в Києві 11 квітня температура вдень (+24,6°) була в 2018 році, найнижча вночі (-3,9°) в 1954 році.

У вівторок, 12 квітня, у східних, південних, Дніпропетровській, Полтавській та Сумській областях помірні, місцями сильні дощі, вночі на північному сході країни подекуди з мокрим снігом, на решті територій без суттєвих опадів. У східних областях місцями грози.

Вітер переважно північно-західний, 7-12 м/с, у центральних та південних областях місцями пориви 15-20 м/с. Температура вночі 0-5° тепла, у західних областях від 2° морозу до 3° тепла, вдень 7-12° тепла; у східній частині протягом доби 6-11°, вдень у Луганській області 13-18°.

У Києві у вівторок без суттєвих опадів. Вітер переважно північно-західний, 7-12 м/с. Температура вночі 2-4° тепла, вдень 9-11°.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Росіяни обстрілюють Херсон із лівого берега

Україні потрібно більше снарядів і ППО - Умєров у розмові з главою Пентагону

У Білому домі вважають за необхідне розгляд питання про допомогу Ізраїлю та Україні в Палаті представників цього тижня

Стефанчук: Україна розраховує, що завдяки мандату комісара Ради Європи будуть захищені права українців, які постраждали внаслідок російської агресії

РНБО розгляне загрози безпеці у зв'язку з роботою онлайн-казино - Зеленський

Україна запросить скликання засідання Ради "Україна - НАТО" щодо захисту неба та постачання озброєння - Зеленський

Українська авіація завдала ударів по п’яти районах зосередження противника

Росіяни за добу завдали двох ракетних і 43 авіаційних ударів по території України

На лінії фронту за добу відбулося 50 бойових зіткнень

ПАРЄ закликала використати заморожені активи РФ для відновлення України

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА