15:40 11.04.2022

Через три дні на Чернігівщині облаштують першу тимчасову переправу - заступник глави "Укравтодору"

1 хв читати
Через три дні на Чернігівщині облаштують першу тимчасову переправу - заступник глави "Укравтодору"

У Чернігівській області стартує облаштування тимчасових переправ на дорозі Р-69 Київ-Вишгород-Десна-Чернігів біля сіл Смолин і Якубівка, повідомив перший заступник голови Державного агентства автомобільних доріг ("Укравтодор") Андрій Івко на своїй фейсбук-сторінці в понеділок.

За його словами, першу переправу завершать уже за три дні, а за сім днів буде готова наступна.

"У неділю відвідали Чернігів з робочою поїздкою разом з міністром інфраструктури Олександром Кубраковим і його командою. Працюємо над відбудовою критично важливих логістичних маршрутів. Нині виконано обстеження мостів поблизу Чернігова", – поінформував Івко.

Після будівництва переправ на дорозі Р-69 шляховики почнуть працювати на трасі Н-27 Чернігів-Мена-Сосниця-Грем'яч біля села Киселівка.

"З часу деокупації регіону дорожники вже встигли відновити тимчасовий міст на дорозі Р-83 у місті Сосновськ та понтонну переправу у с. Політрудня на дорозі Н-28 Чернігів – Городня – Сеньківка", – зазначив Івко.

За його інформацією, також розпочалося генеральне прибирання основного маршруту до столиці – траси М-01 Київ-Чернігів.

Раніше міністр інфраструктури України Олександр Кубраков поінформував, що вже відремонтовано 67 км дороги Київ – Чоп. Найближчим часом, за словами міністра, маршрут Київ – Житомир буде відкрито.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА