11:15 12.04.2022

Російські спецслужби планують низку терактів на своїй території для нагнітання антиукраїнської істерії – ГУР Міноборони України

1 хв читати
Російські спецслужби планують низку терактів на своїй території для нагнітання антиукраїнської істерії – ГУР Міноборони України

Російські спецслужби планують проведення низки терористичних актів на території РФ для того, щоб консолідувати російську громадськість проти українців, заявив начальник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Кирило Буданов.

"Російські спецслужби планують серію терактів з мінуванням і підривом житлових будинків, лікарень і шкіл у російських населених пунктах. А також завдання ракетно-бомбових ударів по місту Бєлгороду чи одному з міст Криму", - заявив Буданов, повідомляє пресслужба ГУР МО в телеграм-каналі.

Він зазначив, що провальне виконання плану мобілізації в Росії змушує путінський режим застосовувати брудні сценарії, щоб емоційно сколихнути російське суспільство.

"Для цього вони планують вибухи в російських житлових будинках чи ракетні обстріли, щоб звинуватити в цьому Збройні сили України та добровольчі батальйони, щоб створити емоційну картину "звірств українських націоналістів". Цілком можливо, що ці теракти подаватимуться як помста українців за Бучу і Краматорськ і як виправдання жорстокості проти українського мирного населення", - наголосив начальник ГУР.

"Останніми днями російська влада дедалі активніше розганяє маховик антиукраїнської істерії. У Білгородській і Курській областях активно риються окопи, нагнітається паніка щодо уявного наступу українських добровольчих батальйонів і диверсійних груп", - додав Буданов.

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Країни НАТО не мають наміру розміщувати свої війська в Україні - Столтенберг

Фракція "Слуги народу" ухвалила рішення про необхідність поділу повноважень Мінвідновлення - Безгін

Спортсмени можуть допомогти в залученні більшої кількості країн до Глобального саміту миру - Єрмак

Кабмін передав Міноборони повноваження Генштабу щодо погодження бронювання

У Львівській області чоловік загинув унаслідок вибуху гранати

Зеленський підписав Укази про призначення понад 100 суддів

Зеленський: Кремль відзначив день завершення Другої світової війни своїм нацизмом – масованим ударом по Україні

Зеленський: Зрив будь-яких спроб наступальних дій РФ – це нагальний пріоритет

Зеленський провів телефонну розмову із прем'єр-міністром Саудівської Аравії

Окупанти за добу завдали 59 ракетних і 55 авіаударів по Україні, обстріляли понад 110 населених пунктів

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА