21:04 14.04.2022

На Донеччині продовжують евакуацію цивільних із зони бойових дій

1 хв читати
На Донеччині продовжують евакуацію цивільних із зони бойових дій

На Донеччині триває евакуація цивільних із зони бойових дій, повідомив голова обласної військової адміністрації Павло Кириленко.

"Ми продовжуємо евакуювати цивільних із зони бойових дій. Сьогодні вивезли 46 людей з Вугледара, серед яких 6 дітей", - написав Кириленко у телеграмі в четвер.

Він розповів, що вранці 14 квітня росіяни завдали трьох авіаударів по Великій Новосілці, внаслідок чого, щонайменше, двоє людей було поранено. Крім того, пошкоджено цивільну інфраструктуру.

"Одна з бомб влучила в багатоповерхівку, але, на щастя, усі її мешканці вже були евакуйовані. Це ще одне яскраве свідчення того, що евакуація рятує життя у прямому значенні слова", - наголосив глава ОВА.

За його словами, під обстріл також потрапили Зарічне, Вугледар та Богородичне. "У Зарічному 1 особа загинула та 2 поранені, у Вугледарі – 1 загиблий та 3 поранених, у Зарічному – 1 загибла", - наголосив Кириленко.

Він додав, що ворог продовжуватиме атакувати цивільних, і з кожним днем ці атаки ставатимуть все жорсткішими.

"Сьогоднішній приклад Великої Новосілки чітко доводить, що евакуація – це життєва необхідність. Тому ще раз закликаю всіх, хто не задіяний у роботі критичної інфраструктури, якнайшвидше покинути область… Виїжджайте за межі області та дайте Збройним силам України захищати нашу землю та наше життя!", - Підсумував глава ОВА.

 

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА