10:09 15.04.2022

На Житомирщині збудували тимчасові переправи і розміновують Народицьку громаду

1 хв читати
На Житомирщині збудували тимчасові переправи і розміновують Народицьку громаду

Для ліквідації наслідків бойових дій у Житомирській області державою виділено близько 100 мільйонів гривень, які підуть на поточні ремонти, а також на інші роботи в регіоні. Окрім того, ведуться активні роботи щодо відновлення дорожньої інфраструктури області, повідомив у Facebook заступник керівника Офісу Президента Кирило Тимошенко.

За словами Тимошенка, наразі проводяться роботи з усунення руйнувань в області – встановлюються вікна, відновлюються житлові будинки.

"В Овручі встановлюють віконні блоки у житлових будинках. Відновлюють пошкоджені дахи та покрівлі домів в смт Черняхів та селі Раківщина. В селі Базар проводиться огляд пошкоджень для визначення обсягів робіт з відновлення", – зазначив він.

Також силами дорожників в області встановлюються тимчасові переправи задля якнайшвидшого відновлення транспортного сполучення та передачі гуманітарного вантажу.

"На півночі області замість зруйнованих окупантами мостів створено тимчасові переправи через річку Ірша у Малині та через річку Грезля між селами Народицької громади для доставки продуктів, ліків, гуманітарки до звільнених від окупантів населених пунктів", – підкреслив Тимошенко.

Окрім того, працівники ДСНС займаються розмінуванням села Новопіль та населених пунктів Народицької територіальної громади Коростенського району.

Як раніше повідомляв заступник керівника Офісу Президента Кирило Тимошенко, на відновлення звільнених регіонів України було виділено перший мільярд гривень.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Через пошкодження ділянки водогону залишилися без води Покровськ і Мирноград Донецької області - ОВА

Кличко: Київ став побратимом зі ще одним європейським містом - Загребом

У Бериславі російські війська обстріляли з дронів вантажівку з доставки питної води

На Закарпатті стався конфлікт за участю співробітників ТЦК, поліція розслідує справу

На Донеччині від ворожого вогню постраждали 13 населених пунктів, загинуло троє людей, поранені семеро

У Харкові пролунав вибух - мер

На час Великодніх свят у Херсонській міській громаді запроваджено додаткові обмеження - Мрочко

Російські війська минулої доби двічі намагалися штурмувати острів Нестрига в Херсонській області, відступили з втратами - Плетенчук

У Харківській області 1 людина загинула і 9 постраждали внаслідок ворожих обстрілів - голова ОВА

У прикордонних районах Чернігівської та Сумської областей за минулу добу зафіксовано 42 обстріли з боку РФ - ОК "Північ"

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА