14:53 16.04.2022

Wizz Air продовжив скасування рейсів з України до липня і скоротив мережу приблизно уп'ятеро

2 хв читати
Wizz Air продовжив скасування рейсів з України до липня і скоротив мережу приблизно уп'ятеро

Угорська бюджетна авіакомпанія Wizz Air продовжила скасування всіх рейсів в Україну і з країни ще на місяць – до липня 2022 року і різко скоротила маршрутну мережу, відповідна інформація міститься в системі бронювання авіакомпанії.

Згідно з нею, замість 53 маршрутів з Києва залишилося 12, а замість 33 зі Львова – шість.

Крім того на збережених в системі бронювання напрямках знижена і частота рейсів. Зокрема, з Києва в липні плануються польоти двічі на тиждень в Мілан, Рим, Ларнаку, Лондон, Варшаву, Вроцлав і Гданськ, тричі – в Катовіце і Будапешт, чотири рази на тиждень – до Кракова і п'ять – до Вільнюса. З кінця жовтня заплановано рейс в Абу-Дабі двічі на тиждень.

Зі Львова збережені рейси двічі на тиждень в Мілан, Рим, Лондон, Варшаву, Вроцлав і Гданськ.

Як повідомлялося, з початком війни Росією проти України 24 лютого Wizz Air скасував рейси до 26 березня включно, а на початку березня продовжив скасування до червня.

Власники квитків на скасовані рейси отримали від компанії пропозицію обміняти їх на рейси з більш пізньою датою, повернути гроші або покласти їх на річний депозит для купівлі квитків в майбутньому з 20% добавкою.

В аеропорту "Київ" залишилося три літаки компанії, у Львові – один, які не встигли вилетіти з Києва вранці 24 лютого.

Основний конкурент Wizz Air - ірландська авіакомпанія Ryanair - відмовилася від усіх рейсів в Україну і з країни, зокрема, з аеропортів Київ, Львів і Одеса, на необмежений термін.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА