16:24 18.04.2022

Кількість літаковильотів оперативно-тактичної авіації літаків РФ збільшилася в понад 1,5 раза - Міноборони України

1 хв читати
Кількість літаковильотів оперативно-тактичної авіації літаків РФ збільшилася в понад 1,5 раза - Міноборони України

Кількість літаковильотів оперативно-тактичної авіації літаків РФ збільшилася більш ніж в 1,5 раза, повідомив речник Міністерства оборони України Олександр Мотузяник.

"Збройні сили РФ завершують створення наступального угруповання у східній операційній зоні. Водночас противник не перестає завдавати ракетно-бомбових ударів по об'єктах інфраструктури України. Зокрема, кількість літаковильотів оперативно-тактичної авіації російських літаків збільшилася в понад 1,5 раза", - сказав Мотузяник на брифінгу у медіацентрі "Україна" у Києві у понеділок.

Він додав, що окупант готується до наступу на сході України, щоби встановити повний контроль над територією Донецької та Луганської областей та забезпечити стійкість сухопутного коридору з окупованою територією АР Крим.

"На цей момент агресор практично завершив перегрупування військ для ведення наступу в східній операційній зоні. Посилення наступального угруповання відбувається за рахунок перекидання додаткових російських підрозділів. Найінтенсивніші бойові дії відбуваються в слобожанському і донецькому операційних районах. У південно-бузькому ворог закріп намагається встановити повний контроль над населеним пунктом Олександрівка", – розповів Мотузяник.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА