08:03 19.04.2022

Окупанти частково пошкодили або зруйнували 12 багатоквартирних будинків на Луганщині за минулу добу

1 хв читати
Окупанти частково пошкодили або зруйнували 12 багатоквартирних будинків на Луганщині за минулу добу

Минулої доби понеділка, 18 квітня, в Луганській області російські найманці частково пошкодили або зруйнували 12 багатоквартирних будинків, повідомив голова ОВА Сергій Гайдай.

"На знищенні інфраструктури в Кремінній росіяни не зупинилися - зруйновано ще шість будинків, по області - 12. Саме стільки на Луганщині пошкоджено або повністю зруйновано будинків за минулу добу", - написав Гайдай у телеграм-каналі в понеділок уранці.

За його словами, напередодні у понеділок у Кремінній два будинки після прямих влучень російських снарядів знесено в фундамент. Ще четверо було охоплено полум'ям – пожежі ліквідували.

“Ворог стріляє по багатоповерхівках, усвідомлюючи, що там ще залишаються люди. Ще два будинки. Три – у Лисичанську. Поблизу Сєвєродонецька під обстріл потрапив автомобіль. Рятувальники змогли вчасно його відбуксирувати у безпечне місце та евакуювати людей", – написав Гайдай.

Як повідомлялося, на території Луганщини та Донеччини захисниками України за минулу добу відбито 7 атак ворога, знищено 10 танків, 18 одиниць броньованої та 8 одиниць автомобільної техніки, одну артилерійську систему, а також міномет із розрахунком.

Підрозділи ППО збили один ворожий винищувач Су-30 та чотири безпілотні літальні апарати типу "Орлан-10".

 

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА