20:28 20.04.2022

Порошенко привіз бійцям на півдні України понад пів тисячі бронежилетів, шоломи, генератори та бойлери

2 хв читати
Порошенко привіз бійцям на півдні України понад пів тисячі бронежилетів, шоломи, генератори та бойлери

Фонд Порошенка, громадські організації "Справа Громад" та "Res_Publika. Брати по зброї" спільно з волонтерами по всій Україні та за кордоном зібрали для українських військовослужбовців на півдні України бронежилети, спорядження та засоби для облаштування побуту. Вантаж доставив до Краматорська п'ятий президент України Петро Порошенко, повідомляє пресслужба партії "Європейська солідарність".

"Ми зараз знаходимося на півдні. На півдні путін має величезні плани прорубати коридор між окупованим Донбасом і окупованим Кримом. На цьому не зупинитися, піти далі – Миколаїв, Херсон, Одеса, Придністров’я. Позбавити Україну виходу до моря. І в такий спосіб розшматувати Україну і реалізувати той проект, який він намагався реалізувати з 2014 по 2019 рік – створити "Малоросію", "Новоросію". Ніяк заспокоїтися не може", – сказав Порошенко.

Він наголосив, що Україна не дозволила зробити це у 2014-2019 роках, і не дозволить зараз.

Серед допомоги військовослужбовцям було доставлено понад пів тисячі бронежилетів, а також інструменти, продукти харчування та побутову техніку.

"Я думаю, ви все самі бачите: від смаколиків, від броників до тушонки, від генераторів до холодильників, від пральних машин до плівок, кабелів та ламп. Унікальні, до речі, бойлери, які виготовляються в Україні за французькою технологією", - розповів Порошенко.

Також були доставлені мотопомпи для відкачування води та газові балони для приготування їжі.

"Робимо все можливе, щоб створити необхідні умови", - наголосив П'ятий президент.

Для облаштування позицій на передову також було передано інструменти, лопати, кирки, будівельні матеріали, баки для води.

"Ми дуже добре підготувалися і зробимо все можливе для того, щоб допомогти українському воїну. Бо нічого важливішого зараз для нас українців не існує – зробити все для нашої перемоги. Ми переможемо", - сказав Порошенко.

Він наголосив на важливості єдності українського суспільства, яка є головною силою у боротьбі з російською армією.

"Я хочу перш за все подякувати українським воїнам. Подякувати волонтерам, які забезпечують ефективні можливості захисту. Подякувати всім українцям за те, що вони своєю єдністю дивують світ і руйнують плани путіна. Разом ми точно путіна подолаємо", – наголосив він.

За словами Порошенка, настрій українських воїнів "дуже не сподобається путіну і рашистам – їх відправлятимуть за російським кораблем".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Кличко зустрівся з мером Парижа в Києві

Президент Філіппін пригрозив Китаю контрзаходами у відповідь на дії в Південно-Китайському морі

Зеленський представив Службі зовнішньої розвідки нового керівника - Олега Іващенка

У пункті пропуску "Угринів-Долгобичув" орієнтовно до 2 квітня знято блокаду пропуску вантажівок в обох напрямках

СБУ затримала "крота" ворожої розвідки - посадовця Київської ОВА, який під виглядом капелана мав намір шпигувати за десантниками ЗСУ в Києві

До Києва прибула голова Національної асамблеї Франції

Представники міністерств і профільних асоціацій на переговорах Україна-Польща-ЄС обговорили можливість розблокування українсько-польського кордону

Волонтери ТЧХУ працювали на місці руйнувань у Харкові після російської атаки

Мінсоцполітики розробило проєкт демографічної стратегії України до 2040 року

СБУ затримала агента РФ, який хотів скоригувати ракетний удар по ТЕС і військовому госпіталю в Дніпрі

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА