14:14 21.04.2022

Росія може планувати обстріл залізничної інфраструктури західних регіонів України

1 хв читати
Росія може планувати обстріл залізничної інфраструктури західних регіонів України

Центр протидії дезінформації при Раді національної безпеки і оборони України попередив про можливість обстрілу Росією залізничної інфраструктури західних регіонів України.

"Центр протидії дезінформації при РНБО України попереджає: окупант може планувати обстріл залізничної інфраструктури західних регіонів України. У кількох проросійських телеграм-каналах, що здійснюють медіасупровід війни РФ проти України, з’явилася інформація щодо отримання росіянами "повного і точного списку координат залізничних мостів Західної України". Водночас зазначається, що "мостоповалу быть", - йдеться у повідомленні Центру протидії дезінформації на каналі у телеграмі у четвер.

У відомстві уточнили, що відомості про розташування об'єктів залізничної інфраструктури України, зокрема про віадуки та мости, ніколи не були державною таємницею і перебувають у вільному доступі.

"Експерти центру не виключають, що такі інформаційні вкиди можуть бути частиною ворожої інформаційно-психологічної операції, спрямованої на нагнітання панічних настроїв серед українців, що перебувають в західних регіонах. Однак зважаючи на погрози щодо атак на натівські колони зі зброєю для України, не можна повністю виключати можливості реалізації такого плану", - зазначається у повідомленні.

Джерело: https://t.me/CenterCounteringDisinformation/1323?fbclid=IwAR2a4UUUhHOraL94QJiS-9a261Q-_mWXKI-uW-ZL80eCFt80o1OGs9teZbQ

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА