22:13 21.04.2022

Вперше з початку російського вторгнення Ізраїль поставить в Україну бронежилети та каски - ЗМІ

1 хв читати

Ізраїль поставить засоби захисту - каски та бронежилети - для українських рятувальних та гуманітарних служб у рамках гуманітарної допомоги країні у протистоянні російському вторгненню. Про це повідомляє видання «Вести. Израиль по-русски».

«Вперше з початку російського вторгнення в Україну Ізраїль поставить українській стороні каски та бронежилети. Сотні захисних комплектів призначаються виключно для рятувальних служб та інших цивільних структур України. Рішення про початок постачання було погоджено на найвищому рівні і протягом кількох тижнів залишалося секретним», - йдеться у публікації.

Видання також зазначає, що наразі в Ізраїлі вивчають технічну сторону питання – шляхи доставки захисних комплектів та механізм їх передачі за призначенням.

«Передача Україні захисних комплектів розглядається в Ізраїлі як частина гуманітарної допомоги нарівні із відкриттям у Львівській області ізраїльського польового шпиталю, постачанням продовольства та медикаментів та прийомом репатріантів – біженців з районів військових дій», – наголошується у повідомленні.

Як відомо, 20 квітня відбулася телефонна розмова між міністрами оборони Ізраїлю та України Бені Ганцем та Олексієм Резніковим. Ганц проінформував Резнікова про дозвіл на постачання Ізраїлем захисних касок та бронежилетів для цивільних служб.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА