10:45 26.04.2022

Дорожники на Харківщині розчистили понад 100 км доріг держзначення – заступник глави ОП

2 хв читати
Дорожники на Харківщині розчистили понад 100 км доріг держзначення – заступник глави ОП

Дорожники на Харківщині станом на 25 квітня розчистили понад 100 км доріг державного значення від наслідків дій російських окупантів, повідомив заступник керівника Офісу президента Кирило Тимошенко у своєму телеграм-каналі.

За словами Тимошенка, на трасах ліквідують ямковість гарячим асфальтобетоном, а вже відновленими автошляхами доставляють гуманітарну допомогу.

"Кожен день дорогами Харківщини доставляють гуманітарну допомогу у міста та селища області. Щоденно 25 бригад виходять ремонтувати автошляхи, прибирати узбіччя", – зазначив він.

Крім того, проводяться активні роботи з відновлення критичних комунікацій. У Харкові, зокрема, відновлено газопостачання у 637 квартирах. Аналогічні роботи відбуваються і в інших населених пунктах області.

"У селі Благодатне відновлено газопостачання 172 споживачам. У селищі Велика Рогань за сьогодні відновлено електропостачання 60 споживачам. У Чугуєві комунальні служби відремонтували мережу водопостачання на вулиці Гвардійській. У Дергачах із кожним днем збільшується кількість домівок, у яких є світло: підключено 3 тис. споживачів", – розповів Тимошенко.

Крім того, у Харкові обстежують та відновлюють житловий фонд міста – фахівці проводять поточні ремонти будівель.

"Комунальники займаються обстеженням та ремонтом житлового фонду Харкова. У всіх районах міста виконуються роботи з ремонту вікон, покрівель та пошкоджених внутрішньобудинкових мереж гарячого водопостачання", – наголосив заступник керівника ОП.

Раніше міністр інфраструктури Олександр Кубраков повідомляв, що на дорогах Харківщини відбудуться аварійні ремонти доріг, ще до війни заплановані в рамках "Великого будівництва".

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА