06:57 01.05.2022

Зеленський російським солдатам: Вам краще вижити в Росії, ніж загинути на нашій землі

1 хв читати
Зеленський російським солдатам: Вам краще вижити в Росії, ніж загинути на нашій землі

Президент України Володимир Зеленський звернувся до російських солдатів, заявивши: "Вам краще вижити у Росії, ніж загинути на нашій землі".

"Нам відомо, що російське командування готується до нових великих втрат. У ті підрозділи, особовий склад яких був ослаблений у березні-квітні, набирають нових людей. Зі слабкою мотивацією, зі слабким бойовим досвідом", - сказав він у суботу ввечері у відеозверненні.

За словами Зеленського, вони хочуть добрати потрібну кількість, щоб можна було кинути в наступ ці підрозділи. Російське командування чудово розуміє, що ще тисячі російських солдатів будуть убиті і тисячі будуть поранені найближчим часом. Але навіщо це російським солдатам? Навіщо це їхнім рідним?

"Російські командири брешуть своїм солдатам, обіцяючи, що на них чекає якась серйозна відповідальність за відмову воювати. І при цьому не розповідають про підготовку російською армією додаткових рефрижераторів для зберігання трупів. Кожен російський солдат ще може врятувати своє життя", - заявив Зеленський.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА