19:58 02.05.2022

Порівняння Лавровим Зеленського з Гітлером є проявом боягузтва, брехливості й підлості – Пінчук

2 хв читати
Порівняння Лавровим Зеленського з Гітлером є проявом боягузтва, брехливості й підлості – Пінчук

Бізнесмен та філантроп, член наглядової ради Меморіального центру Голокосту "Бабин Яр" Віктор Пінчук назвав проявом боягузтва та підлості заяву міністра закордонних справ РФ Сергія Лаврова, в якій він порівняв президента України Володимира Зеленського з Адольфом Гітлером.

"Сьогодні я прийшов до будинку на вулиці Володимирській 45. До одного з найважливіших для мене місць у Києві. З цього будинку мій дід-єврей на світанку 22 червня 1941 року пішов воювати проти Гітлера. З цього будинку моя мама, тоді 5-річна єврейська дівчинка, була евакуйована і тому не була розстріляна фашистами в Бабиному Яру 29-30 вересня 1941 року. Тоді геноцид проти єврейського народу творили фашисти. Наразі геноцид проти українського народу творять рашисти", - йдеться у заяві Пінчука, розміщеній на сайті його фонду у понеділок.

"Тому заяву міністра закордонних справ Росії, в якій він порівняв президента України Зеленського з Гітлером, вважаю черговим найяскравішим проявом боягузтва, брехливості та підлості нашого ворога. На щастя, весь цивілізований світ це чудово розуміє!" - додав він.

Раніше в інтерв'ю телекомпанії Mediaset Лавров сказав: "Він (Зеленський) висуває аргумент: яка у них може бути нацифікація, якщо він єврей. Можу помилитися, але у Гітлера теж була єврейська кров. Це абсолютно нічого не означає. Мудрий єврейський народ каже, що найзапекліші антисеміти, як правило, євреї. "У сім'ї не без виродка", як у нас кажуть".

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА