07:02 03.05.2022

Вільний світ об'єднався, щоб ніхто не виправдовував нацизм і не руйнував мирні міста

1 хв читати
Вільний світ об'єднався, щоб ніхто не виправдовував нацизм і не руйнував мирні міста

Президент України Володимир Зеленський заявив, що "вільний світ об'єднався, щоб ніхто не виправдовував нацизм, не вбивав дітей та не руйнував мирні міста, як це робить Росія". Він сказав про це у традиційному відеозверненні в понеділок увечері.

"Сьогодні російські війська нанесли черговий ракетний удар по Одесі. Зруйнували гуртожиток. Вбили хлопчика 14 років. Поранили дівчинку, 17 років, у неї осколкове поранення. Що це взагалі? Для чого? Чим російській державі загрожували ці діти? І гуртожиток. Так вони воюють, ось і все", – сказав він.

За словами президента, "у Лисичанську Луганської області від російського обстрілу згоріла гімназія, якій було понад 100 років. Вона витримала дві світові війни, але виявилася страшною загрозою для Росії".

"220 українських дітей вбиті російською армією з 24 лютого. 1570 закладів освіти зруйновано внаслідок обстрілів. Саме тому весь вільний світ об'єднався, щоби ніхто не виправдовував нацизм, не вбивав дітей, не руйнував мирні міста, як це робить Росія", - заявив він.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА