15:01 03.05.2022

Прем'єр Великої Британії: Ми маємо новий пакет підтримки для України на 300 млн фунтів

1 хв читати
Прем'єр Великої Британії: Ми маємо новий пакет підтримки для України на 300 млн фунтів

Велика Британії надасть Україні новий пакет допомоги на 300 млн фунтів стерлінгів, заявив прем'єр-міністр Великої Британії Борис Джонсон.

"У нас є новий пакет підтримки - 300 млн фунтів: радари, щоб визначати, де перебуває артилерія, націлена на ваші міста, дрони, щоб посилити вашу піхоту та ваші наступальні сили. Щоб разом із іншими вашими друзями поставити вам зброю, надати вам гуманітарну допомогу, щоб ми могли досягти наших цілей щодо посилення України у такий спосіб, щоб ніхто і ніколи не наважився зазіхати на неї", - сказав він у зверненні до Верховної Ради у вівторок.

Джонсон також наголосив, що війна Росії проти України - це "конфлікт, який не має подвійної моральної сили, і немає сумніву в тому, чия тут правота".

"Ви повстали проти вбивчої агресії Путіна, ви відстоюєте своє право на самовизначення, проти шаленого реваншизму путінського. Це демократія проти тиранії, це воля проти утисків, це право проти безправності, це добро проти зла. І саме тому Україна має перемогти і обов'язково переможе. Коли ми бачимо героїзм українців, їхню сміливість та особисту мужність вашого лідера Володимира Зеленського, ми знаємо, що Україна переможе. І ми зробимо все, що зможемо, і все, що потрібно, щоб Україна знову виникла як незалежна, суверенна країна", - наголосив прем'єр Великої Британії.

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА