12:11 06.05.2022

Російські окупанти змушують українців з окупованих територій приймати "громадянство" псевдореспублік

1 хв читати

Російські окупанти у м. Сорокине (Луганська область) примушують українських громадян, переміщених із нещодавно окупованих територій, оформляти "паспорти" "ЛНР", повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України.

"З людьми проводяться "профілактичні бесіди". Повідомляється, що в разі відмови набуття громадянства псевдореспубліки люди втратять будь-які засоби до існування, і до них буде застосовано репресивні заходи", - зазначається у повідомленні в телеграм-каналі.

"Люди позбавлені домівок, майна і грошей. Тож вимушені погоджуватися на ці умови, адже тільки так можливо отримати виплати в рублях, продуктові набори та медичну допомогу", - додали в ГУР.

Зазначається, що на сьогодні більшість співробітників "правоохоронних органів ЛНР" відправлено в зону бойових дій на території Донецької, Запорізької, Херсонської областей.

"А поспіхом зібрані "новобранці" не мають практично жодного досвіду служби", - наголосили у розвідці.

Тому, зокрема, з 1 травня патрульні підрозділи "народної міліції ЛНР" змушені зупинити перевірки приватного автотранспорту та особистих документів на блокпостах поблизу Сорокиного.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА