15:07 06.05.2022

СБУ: 11 російських снайперів узяли в полон на Харківщині, на Житомирщині - затримано агента спецслужб РФ

1 хв читати
СБУ: 11 російських снайперів узяли в полон на Харківщині, на Житомирщині - затримано агента спецслужб РФ

 Від початку воєнних дій РФ в Україні Служба безпеки України ліквідувала понад 140 ворожих ДРГ та викрила 4 тис. колаборантів, повідомив речник СБУ Артем Дехтяренко.

"У Харківській області під час спецоперації СБУ взято в полон 11 російських снайперів. Затримані входили до складу так званого 115-го полку "ДНР", який обстрілював українські позиції", - повідомив Дехтяренко у відеоповідомленні, розміщеному в п'ятницю в телеграм-каналі СБУ.

За його словами, у Хмельницькій області військова контррозвідка СБУ знешкодила ворожу ДРГ із трьох людей, яка планувала диверсії в регіоні.

На Житомирщині, як повідомив речник СБУ, затримано агента спецслужб Росії, який збирав розвіддані щодо кількості та боєготовності літаків ЗСУ. "Зловмисником виявився посадовець одного із оборонних підприємств нашої держави", - зазначив Дехтяренко.

Також речник української спецслужби повідомив, що на Сумщині на співпраці з ворогом викрито голову однієї з міських рад, його заступника та місцевого депутата.

"На Київщині затримано ще двох колаборантів, які сприяли "розквартуванню" агресорів, допомагали їм орієнтуватися на місцевості Бучанського району, брали участь у мародерстві та викраденні українських патріотів", - поінформував Дехтяренко.

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА