07:09 10.05.2022

Генпрокурор Великої Британії відвідала Україну

1 хв читати
Генпрокурор Великої Британії відвідала Україну

Генеральний прокурор Великої Британії Суелла Браверман відвідала Україну та зустрілася з генеральним прокурором України Іриною Венедіктовою, повідомляється на сайті британського уряду.

"У рамках візиту прокурор зустрілася з генеральним прокурором України Іриною Венедіктовою, щоб обговорити, що ще може зробити Велика Британія, щоб підтримати її роботу щодо притягнення до відповідальності військових злочинців. На зустрічі прокурор з перших рук дізналася про українські процеси збору доказів, їх плани судового переслідування осіб за воєнні злочини у своїх національних судах та їхній співпраці з Міжнародним кримінальним судом", - йдеться в повідомленні, опублікованому на сайті у ніч на вівторок.

Браверман додала, що "рада, що очолила делегацію експертів з воєнних злочинів Великої Британії в Україні та зустрілася з тими, хто очолює шлях України до правосуддя, зокрема з невтомним генеральним прокурором Іриною Венедіктовою. Я впевнена, що британський досвід допоможе Ірині та її команді розкрити правду та притягнути путінський режим до відповідальності за свої дії. Справедливість переможе".

 

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА