08:17 12.05.2022

На Харківщині в результаті ворожих обстрілів сталося п’ять пожеж, одна людина загинула, одну поранено

1 хв читати
На Харківщині в результаті ворожих обстрілів сталося п’ять пожеж, одна людина загинула, одну поранено

Минулої доби рятувальники Харківського гарнізону ДСНС здійснили 36 оперативних виїздів, 27 з яких на ліквідацію пожеж, зокрема 5 пожеж, спричинених обстрілами.

"Підрозділи ДСНС протягом доби здійснили 5 виїздів на гасіння пожеж, спричинених ворожими обстрілами. Так, рятувальники виїжджали на гасіння пожеж: у Богодухівському (2), Ізюмському (1), Лозівському (2) та Харківському (2) районах області", - повідомляє пресслужба ГУ ДСНС у Харківській області.

У результаті ворожого обстрілу о 10:52 11 травня спалахнув трактор у полі поблизу с. Новий Мерчик Богодухівського району, водій-механізатор отримав осколкові поранення та був госпіталізований у тяжкому стані. На місці події працювали підрозділи ДСНС, о 12:21 пожежу було ліквідовано.

Ще одна пожежа сталася о 15:58 у с. Краснопавлівка Лозівського району, де ворожий снаряд влучив до ангарної будівлі. Площа пожежі становила близько 50 кв. Силами підрозділів ДСНС її вдалося ліквідувати о 17:24. Внаслідок події загинув чоловік, особа якого встановлюється.

Протягом доби рятувальники також проводили аварійно-рятувальні роботи та розбирання завалів у зруйнованих будинках Шевченківського, Новобаварського та Холодногірського районів Харкова.

Піротехнічні підрозділи ДСНС протягом доби ліквідували 20 ворожих боєприпасів.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

ВИБУХИ В ПАВЛОГРАДІ - ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛИ

Аварія на газопроводі в Харківській області не вплине на газопостачання споживачів

Раді рекомендують ухвалити в першому читанні законопроєкти, що вдосконалюють систему початкової загальновійськової підготовки та порядок ведення військового обліку

Боррель: Росія становить для ЄС екзистенційну загрозу

МАГАТЕ повідомило про чергову атаку майданчика ЗАЕС безпілотником

Зеленський із віцепрем'єром німецького уряду Габеком обговорив постачання ППО та спільні оборонні проєкти

Україна почала переговори з Чехією про укладення угоди з безпеки

Не лише Нідерланди готові просто зараз купити батарею Patriot для України - Кулеба

Столтенберг: У НАТО вже зібрали інформацію про наявні засоби ППО, зокрема Patriot, працюючи із союзниками над тим, щоб передислокувати ці системи в Україну

Швейцарія виділить 5 млрд франків на відновлення України

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА