11:46 13.05.2022

Wizz Air виділяє 10 тис. безоплатних квитків для українських біженців, які прямують до Великої Британії

2 хв читати
Wizz Air виділяє 10 тис. безоплатних квитків для українських біженців, які прямують до Великої Британії

Угорська бюджетна авіакомпанія Wizz Air виділила 10 тис. безоплатних квитків для українських біженців, які планують летіти з Болгарії, Угорщини, Польщі, Румунії, Словаччини до Великої Британії для участі у візовій програмі британського уряду "Житло для України".

Як повідомила пресслужба авіакомпанії, ця ініціатива реалізується у співпраці з неприбутковими організаціями Choose Love, The Shapiro Foundation, The Steve Morgan Foundation та USPUK.

Програма стартує з 14 травня, а період здійснення подорожі за цими квитками триватиме до 15 червня 2022 року.

"Станом на 5 травня уряд Великої Британії видав українцям понад 95 тис. віз у межах цієї програми. Понад 37 тис. українців вже прибули до Великої Британії, і ця нова ініціатива дасть змогу прийняти Великій Британії ще більше українських сімей найближчими тижнями", - йдеться у повідомленні.

Безоплатні квитки Wizz Air доступні на 61 маршруті, що авіакомпанія виконує з Болгарії, Угорщини, Польщі, Румунії та Словаччини до Великої Британії. Вони включають один предмет ручної поклажі та один предмет зареєстрованого багажу (до 32 кг) для кожного пасажира.

Забронювати безоплатний квиток можна за посиланням.

Choose Love також запустили офіційний вебсайт, на якому донори (у Європі та Великій Британії) можуть внести кошти та збільшити у такий спосіб кількість безоплатних квитків, а також надати підтримку українським біженцям, що прибувають до Великої Британії.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Туск: Немає такої сили у світі, яка могла б підірвати нашу дружбу і солідарність з Україною

Окупанти обстріляли Моначинівку Харківської області, загинула мирна мешканка

Рада провалила голосування щодо трьох постанов, зокрема про права військовослужбовців і поліцейських на соціальний захист

Кличко зустрівся з мером Парижа в Києві

Президент Філіппін пригрозив Китаю контрзаходами у відповідь на дії в Південно-Китайському морі

Зеленський представив Службі зовнішньої розвідки нового керівника - Олега Іващенка

У пункті пропуску "Угринів-Долгобичув" орієнтовно до 2 квітня знято блокаду пропуску вантажівок в обох напрямках

СБУ затримала "крота" ворожої розвідки - посадовця Київської ОВА, який під виглядом капелана мав намір шпигувати за десантниками ЗСУ в Києві

До Києва прибула голова Національної асамблеї Франції

Представники міністерств і профільних асоціацій на переговорах Україна-Польща-ЄС обговорили можливість розблокування українсько-польського кордону

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА