12:11 14.05.2022

У Київській області рятувальники ліквідовують 14 осередків пожеж

1 хв читати
У Київській області рятувальники ліквідовують 14 осередків пожеж

У Київській області ситуація з пожежами в екосистемах залишається дуже складною, але контрольованою, триває ліквідація 14 осередків пожеж, повідомляє Головне управління Державної служби з надзвичайних ситуацій у Київській області.

"Поблизу с. Поташня Бучанського району на території Тетерівського лісництва спостерігається тління сухої трави та пнів. Пожежу локалізовано. До чергування залучено 5 людей особового складу та 1 одиницю техніки лісництва", - йдеться в повідомленні в Faceook.

Поблизу КПП "Дитятки" також спостерігається тління трави. Також біля села Дмитрівка, Бучанського району та с.Новомирівка, Бучанського району на території Забуянського лісництва сталося загоряння лісової підстилки.

Біля села Стещина, Сухолуччя та Жерева Вишгородського району, спостерігається тління лісової підстилки. Пожежу локалізовано. На місці чергують працівники лісового господарства.

Крім того, поблизу с.Феневичі, Вишгородського району спостерігається тління сухої трави та пнів. Пожежу локалізовано. Також біля села Королівка Бучанського району виникла пожежа лісової підстилки. На місці події працюють 5 людей особового складу та 1 одиниця техніки від ДСНС та працівники лісового господарства.

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА