06:45 17.05.2022

Біля Чорнобаївки знищено ворожий склад паливно-мастильних матеріалів

1 хв читати
Біля Чорнобаївки знищено ворожий склад паливно-мастильних матеріалів

Українські захисники знищили на півдні ворожий склад паливно-мастильних матеріалів, 29 загарбників, зенітно-ракетний комплекс та іншу техніку російських військових, повідомляє Оперативне командування "Південь".

"Вогнем реактивної артилерії знищено склад паливно-мастильних матеріалів поблизу знаменитої Чорнобаївки. "Втамовано" 29 рашистів, знищено зенітно-ракетний комплекс "Стріла-10", танк Т-72, та іншу броньовану техніку", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що Сили оборони півдня України продовжують виконання завдань за призначенням та нагадали про важливість дотримання алгоритму дій під час повітряної тривоги, обмежень виходу на узбережжя та лісових масивів.

Протягом 16 травня супротивник уздовж лінії зіткнення в цих регіонах активності не виявляв, однак були скоєні ракетні атаки, зокрема, Миколаївської та Одеської області.

Внаслідок удару російськими літаками стратегічної авіації по Одеській області було вражено об'єкт туристичної інфраструктури, зруйновано також кілька сусідніх приватних будівель.

"Намагаючись влучити в той же міст через Дністровський лиман, використовуючи застарілі зразки озброєння, рашисти влучають у цивільні об'єкти", - йдеться в повідомленні.

А за повторного на добу ракетного удару у напрямку Одеси ракета супротивника була збита силами протиповітряної оборони.

 

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА