08:12 17.05.2022

За добу харківські рятувальники загасили 11 пожеж, спричинених ворожими обстрілами, піротехніки розмінували 39 боєприпасів

1 хв читати
За добу харківські рятувальники загасили 11 пожеж, спричинених ворожими обстрілами, піротехніки розмінували 39 боєприпасів

Минулої доби рятувальники Харківського гарнізону ДСНС здійснили 24 оперативні виїзди, 16 з яких на ліквідацію пожеж, зокрема 11 пожеж, спричинених обстрілами.

"Пожежі, спричинені ворожими обстрілами, сталися у Чугуївському (5) та Харківському (6) районах області", - повідомляє пресслужба ГУ ДСНС у Харківській області.

Зокрема, 16 травня о 06:04 у Дергачах в результаті влучення ворожого снаряда спалахнув будинок культури.

Вогонь охопив 300 кв.м.

На місце пожежі було направлено 2 одиниці пожежно-рятувальної техніки та 12 фахівців особового складу рятувальників.

О 09:00 пожежу було ліквідовано.

О 12:20 в результаті ворожих обстрілів сталося чотири пожежі у смт Циркуни. За різними адресами горіли два житлові будинки, гараж, господарська споруда, а також чагарники на площі 200 кв.м.

До ліквідації загорянь було залучено 9 одиниць пожежно-рятувальної техніки та 40 фахівців особового складу ДСНС. Усі пожежі вдалося повністю погасити о 16.45.

За попередніми даними, жертв і постраждалих немає.

Крім того, протягом доби проводилися аварійно-рятувальні роботи та розбирання завалів у зруйнованих будинках Київського, Новобаварського районів Харкова та Чугуївському, Харківському районів області. Силами піротехнічних підрозділів ДСНС знешкоджено 39 ворожих боєприпасів.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА