07:01 18.05.2022

За добу знищено 130 окупантів, 26 одиниць техніки, 2 склади боєприпасів та агентурну групу

1 хв читати
За добу знищено 130 окупантів, 26 одиниць техніки, 2 склади боєприпасів та агентурну групу

За добу в зоні Оперативного командування "Південь" знищено 130 окупантів та 26 одиниць техніки, знищено 2 ворожі склади боєприпасів.

"Нашими ракетно-артилерійськими підрозділами та авіацією протягом доби завдано 110 уражень позицій противника. В результаті чого втрати ворога за добу склали 130 рашистів та 26 одиниць техніки, серед яких авіадесантна самохідна артилерійсько-мінометна установка, 3 модернізовані танки Т-72 броньованої та 12 – автомобільної техніки", – йдеться у зведенні в фейсбуці в ніч на середу.

Крім того, в районі П'ятихаток та Степанівки, що на Херсонщині, знищено 2 ворожі склади боєприпасів.

Наголошується, що агентурна мережа РФ, яка мала забезпечити проникнення ворожих ДРГ у Миколаїв, знешкоджена фахівцями Служби безпеки України. Встановлено, що агентурна група із 5 місцевих жителів була сформована резидентом під кураторством генерала російських окупаційних сил.

"Корабельне угруповання військово-морських сил ворога – у готовності до завдання ракетних ударів щонайменше 30 крилатими ракетами", – акцентували в ОК.

Повідомляється, що в Одеській області ситуація стабільна та контрольована. Силами оборони вжито заходів для забезпечення надійної охорони державного кордону, зокрема і на ділянці з невизнаною Придністровською Молдавською республікою. Провокації за допомогою інформаційних вкидань та імітацій терактів по той бік кордону "не переконливі та успіхів не мають".

 

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА