17:33 18.05.2022

Фонд "Повернись живим" повідомив про збір $100 млн на підтримку ЗСУ

1 хв читати
Фонд "Повернись живим" повідомив про збір $100 млн на підтримку ЗСУ

Фонд "Повернись живим" із початку повномасштабного вторгнення військ РФ 24 лютого станом на 16 травня зібрав на підтримку українського війська 3 млрд 498 млн 655 тис. 623,37 грн, тобто суму, еквівалентну понад $100 млн, не рахуючи надходжень у криптовалютах, повідомляється на сторінці фонду у фейсбуці.

"Завдяки вашим пожертвуванням, ми, зокрема, модернізуємо ППО, щоб українці казали: "Це не приліт, це наші збили ворожу ракету!". Забезпечуємо автівками мобільні вогневі групи, щоб у новинах з'явилося: "Українські військові збили за добу 10 ворожих безпілотників". Закуповуємо квадрокоптери, щоб артилерія кричала аеророзвідці: "В орків щойно знову мінус танк! Коригування вогню - "топчик"! Щоб наші поверталися додому живими. І щоб кожен російський покидьок знав, що народ України робитиме все, щоб вибити його та йому подібних із нашої землі", - йдеться у тексті публікації.

Команда Фонду висловлює подяку кожному небайдужому, хто долучився до допомоги українській армії, та закликає продовжувати підтримувати українських захисників.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА