17:41 18.05.2022

Саакашвілі проходить у цивільній клініці у Тбілісі багатопрофільне обстеження - лікар

2 хв читати
Саакашвілі проходить у цивільній клініці у Тбілісі багатопрофільне обстеження - лікар

Колишній президент Грузії Міхеіл Саакашвілі перебуває у терапевтичному відділенні клініки "Вівамед" у Тбілісі та проходить медичні обстеження, заявила в середу журналістам директор клініки "Вівамед" Ніно Надірадзе.

"Ми запросили до клініки для обстеження Міхеіла Саакашвілі групу психіатрів. Напередодні йому було проведено повну комп'ютерну томографію. Ми проводимо багатопрофільне обстеження стану здоров'я Саакашвілі", - сказала Надірадзе.

Водночас вона зазначила, що не має права розголошувати інформацію про здоров'я пацієнта Саакашвілі без його згоди.

"Ми передали дані проведених лабораторних досліджень раніше створеній при народному захиснику Грузії альтернативній групі лікарів. Дуже важливо, що пацієнт Саакашвілі висловлює нам повну довіру", - сказала директор клініки.

Раніше лідери заснованої Саакашвілі партії "Єдиний національний рух", а також його родичі заявляли журналістам, що стан здоров'я експрезидента різко погіршився і його необхідно перевезти до закордонної клініки, оскільки в Грузії йому не можуть надати необхідну медичну допомогу.

Саакашвілі таємно прибув до Грузії 29 вересня. 1 жовтня його було затримано у Тбілісі, після чого поміщено до в'язниці у місті Руставі, де він оголосив голодування. 8 листопада його без погодження з родичами та адвокатами перевели з в'язниці у місті Руставі до тюремної лікарні у Тбілісі (район Глдані). Згодом, 20 листопада, його було переведено до військового госпіталю в Горі, де він припинив голодування.

У Грузії Саакашвілі проходить у декількох кримінальних справах. Своє затримання Саакашвілі вважає незаконним, а обвинувачення на його адресу - сфальсифікованими.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА