22:00 19.05.2022

Переговори між президентами України та Росії відбудуться, якщо така потреба буде в українського суспільства та Зеленського - Подоляк

2 хв читати
Переговори між президентами України та Росії відбудуться, якщо така потреба буде в українського суспільства та Зеленського - Подоляк

Переговори між президентами України та Росії відбудуться, якщо така потреба буде в українського суспільства та українського президента Володимира Зеленського, заявив радник голови Офісу президента Михайло Подоляк.

"Безумовно, переговори між президентами України та Росії відбудуться, якщо буде потреба саме в України та українського президента. Тому що в РФ така конструкція влади, що будь-які переговори обов'язково мають закінчитися на рівні людини, яка одноосібно ухвалює рішення", - заявив Подоляк в ефірі національного телемарафону в четвер.

Однак, за його словами, російський президент, як і раніше, не отримує всього обсягу інформації, яка могла б донести до нього, що ситуація в Україні виглядає зовсім інакше, як з погляду воєнних подій, так і з точки зору дипломатії та ризиків, які існують для Росії.

"Можливо, якби російський президент був настільки глибоко (у темі – ІФ), як президент України, мав би доступ до всієї інформації, то, напевно, були б уже переговори двосторонні", - сказав він.

"Можливо, коли він почне отримувати більший обсяг інформації та аналітики, а ця аналітика буде адекватною, а не та, яку показують на російських ток-шоу, тоді, можливо, будуть конструктивні переговори між президентами. Думаю, це було б непогано для РФ . Щоб остаточно не втратити статус хоча б якоїсь держави, яка має певні претензії на регіональне лідерство", - додав Подоляк.

 

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА