07:01 20.05.2022

Зеленський: На Донбасі – пекло

1 хв читати
Зеленський: На Донбасі – пекло

Президент України Володимир Зеленський у традиційному відеозверненні в четвер увечері повідомив, що Збройні сили України продовжують просуватися у визволенні Харківщини.

"Але на Донбасі окупанти намагаються ще більше посилити тиск. Там пекло, і це не перебільшення. Жорстоке й абсолютно безглузде бомбардування Сєверодонецька... Там лише за один день 12 загиблих, десятки поранених. Бомбардування та обстріли інших наших міст, авіаційні й ракетні удари російської армії – все це не просто бойові дії під час війни", - сказав він.

"Російські удари по Чернігівщині, зокрема страшний удар по Десні, там триває розбір завалів, багато загиблих; постійні удари по Одеській області, по містах центральної України, повністю зруйнований Донбас - усе це не має і не може мати жодного військового пояснення для Росії. Це свідоме та злочинне намагання вбити якнайбільшу кількість українців. Зруйнувати якнайбільше житлових будинків, соціальних об'єктів, підприємств", - сказав також він.

Зеленський заявив, що "це те, що отримає кваліфікацію геноциду українського народу і за що окупанти точно постануть перед правосуддям".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА