07:43 20.05.2022

Минулої доби українські військові знищили 40 окупантів і техніку ворога

1 хв читати
Минулої доби українські військові знищили 40 окупантів і техніку ворога

Минулої доби українські військові знищили 40 окупантів, а також склад боєприпасів на Херсонщині, 2 танки Т-72, самохідну артустановку та гаубицю, 2 реактивні системи залпового вогню "Град" і зенітно-ракетний комплекс," – повідомляє ОК "Південь".

"Нашими підрозділами ракетно-артилерійського озброєння у взаємодії з авіацією виконано вогневе завдання. В результаті чого знищено черговий склад боєприпасів на Херсонщині, 2 танки Т-72, самохідну артустановку та гаубицю, 2 реактивні системи залпового вогню "Град" та зенітно-ракетний комплекс. Ще на 40 рашистів скорочено чисельність ворожих сил", - йдеться в повідомленні, опублікованому на Фейсбуці в ніч на п'ятницю.

Водночас у відомстві зазначають, що противник продовжує провокативний обстріл ними ж окупованих населених пунктів на Херсонщині. Так, ворог розгортає озброєння з імітацією спрямування вогню з боку Збройних сил України, а також використовує обладнання протиповітряної оборони, збиває власні ракети та видає це за обстріл цивільного населення силами ЗСУ.

Також російські військові обстрілювали Миколаївщину реактивними системами залпового вогню "Смерч", тим самим продовжуючи руйнацію самого Миколаєва, його інфраструктури та виробничих можливостей.

Крім того, корабельні угруповання у Чорному морі продовжують утримувати під загрозою ракетні удари південь України та інші регіони.

"Не виключено застосування ракетних комплексів із Криму та стратегічної авіації", - наголосили в ОК "Південь".

 

 

 

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА