07:56 21.05.2022

За добу знищено п’ять повітряних цілей російських окупантів

1 хв читати
За добу знищено п’ять повітряних цілей російських окупантів

У п'ятницю, 20 травня, українські військові збили 5 повітряних цілей противника, зокрема крилату ракету, повідомили в Командуванні Повітряних сил ЗСУ.

"Загалом за добу вражено 5 повітряних цілей: 3 БпЛА (ОТР); 1 крилата ракета; 1 невстановлена ціль (імовірно вертоліт)", – йдеться у зведенні Командування в ніч на суботу у фейсбуці.

Українські військові уточнили, що протиповітряна оборона Сухопутних військ вразила два безпілотні літальні апарати: "Орлан-10" та "Зала".

Ще один БпЛА оперативно-тактичного рівня "Орлан-10" та одна крилата ракета була знищена підрозділами зенітних ракетних військ Повітряних Сил ЗСУ. Також вражена одна ціль невстановленого типу (імовірно ворожий вертоліт, інформація уточнюється).

Акцентується, що 20 травня рашисти продовжили завдавати ракетних ударів, намагаючись уразити транспортні розв'язки та об'єкти критичної інфраструктури України.

Українські винищувачі патрулюють повітряний простір на підконтрольній Збройним Силам території, а ударна авіація Повітряних Сил укотре завдала ударів по скупченню техніки, живій силі та іншим об'єктам ворога. В результаті авіаударів знищено щонайменше 20 бойових броньованих машин.

 

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Окупанти вдарили по Харкову, постраждалих немає - мер

На відео вбивства поліцейського на Вінниччині присутні військовослужбовці однієї з в/ч Сухопутних військ - Командування

Для України важлива участь Бразилії в першому Глобальному саміті миру - Зеленський

Кількість загиблих унаслідок ворожого обстрілу Вовчанська збільшилася до двох осіб

На прикордонному переході "Рава-Руська - Гребенне" з неділі частково відновлять пропуск вантажівок - Держприкордонслужба

Укргідрометцентр попереджає про сильні дощі та заморозки на заході країни

ОК "Південь" сприяє правоохоронцям у затриманні вбивць поліцейського на Вінниччині, підозрювані понад рік не служать у 28 ОМБр

"Укрзалізниця" повертає "Інтерсіті+" в Одесу в тестовому режимі

Віцеканцлер Німеччини Габек відвідав Миколаївську область

В Україні в неділю похолодає, пройдуть дощі

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА