08:17 22.05.2022

Іспанія відкрилася для всіх іноземних туристів із ПЛР-тестом

1 хв читати
Іспанія відкрилася для всіх іноземних туристів із ПЛР-тестом

Влада Іспанії вирішила відкрити країну для всіх мандрівників за наявності ПЛР-тесту на коронавірус, повідомляє портал La Informacion.

"Із 21 травня громадяни країн, які не входять до Євросоюзу, які в'їжджають до Іспанії морем або повітряною авіацією, можуть пред'являти після прибуття лише довідку з ПЛР- або антиген-тестом, зробленими не раніше ніж за 72 та 24 години до поїздки відповідно", - пише видання.

Як зазначає портал, як альтернатива підійде сертифікат вакцинації, схвалений МОЗ Іспанії або довідка про перенесений COVID-19 протягом 180 днів. Дітям до 12 років жодних довідок не потрібно.

Крім того, туристи, які прибувають морем, а також мандрівники з цифровим сертифікатом ЄС, більше не повинні заповнювати форму санітарного контролю SPTH Health Control Form, пише La Informacion.

Міністерство промисловості, торгівлі та туризму Іспанії уточнило, що послаблює вимоги, щоб прирівняти умови туристів із країн, що не входять до ЄС, до громадян Євросоюзу та асоційованих країн Шенгенської угоди напередодні туристичного сезону.

За словами міністра промисловості, торгівлі та туризму Іспанії Марії Реєс Марото, попит на поїздки в країну вже зараз близький до допандемійного часу, а послаблення вимог прискорить відновлення турсектора.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА