11:12 22.05.2022

На Харківщині 11 мирних жителів поранені внаслідок ворожих обстрілів за добу

1 хв читати
На Харківщині 11 мирних жителів поранені внаслідок ворожих обстрілів за добу

За минулу добу російські загарбники продовжували обстрілювати Харків і населені пункти області, є поранені серед мирного населення, повідомив глава ОВА Олег Синєгубов.

"Унаслідок обстрілу Салтівки (у Харкові - ІФ) поранень дістали 5 мирних жителів. Також окупанти обстріляли Лозівський район, смт. Шевченкове та Чугуївський райони - троє поранених. Ще троє поранених у місті Дергачі", - написав Синєгубов у своєму телеграм-каналі.

Говорячи про бойові дії на території області, він зазначив, що на харківському напрямку ворог, як і раніше, зосереджений на тому, щоб утриматися на займаних позиціях і не допустити подальшого просування ЗСУ. В Ізюмському районі російські окупанти готуються до відновлення наступу і ведуть обстріли в районах населених пунктів Вернопілля, Дубровне і Довгеньке.

"Але наші Збройні Сили України утримують позиції і не допускають просувань ворога. Ще раз закликаю всіх бути максимально обережними, реагувати на сигнали тривоги. Віримо в наші Збройні Сили України, перемога за нами!" - написав Синєгубов.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА