20:51 23.05.2022

Поблизу кордону з Білоруссю заборонено відвідування лісів, фотографування доріг і переміщення вночі

1 хв читати
Поблизу кордону з Білоруссю заборонено відвідування лісів, фотографування доріг і переміщення вночі

Додаткові часові режимні обмеження запроваджено у прикордонних районах Київської, Житомирської та Рівненської областей, повідомляється на сторінці Державної прикордонної служби України.

Вони діятимуть у межах до 20 км від державного кордону Коростенського району Житомирщини, Сарненського та Варахського районів Рівненської області та в межах до 5 км від державного кордону Вишгородського району Київської області.

Зокрема, заборонено пересування осіб і транспортних засобів, проведення всіх видів робіт за межами населених пунктів з 22.00 вечора до 05.00 ранку (або під час комендантської години).

Також у відповідних районах заборонено перебування у лісових масивах (крім співробітників профільних організацій), полювання, рибальство, вихід на воду, перевезення в автомобілях зброї та будь-яких засобів активної оборони без відповідних дозволів, носіння військової форми. Заборонено використання відеореєстраторів, здійснення фото-, відеозйомки доріг, об'єктів інфраструктури, використання будь-яких летальних апаратів.

Обмеження запроваджені "через збройну агресію РФ і для гарантування заходів зміцнення національної безпеки та оборони України", діятимуть з понеділка, 23 травня до закінчення воєнного стану та не поширюватимуться на представників військових формувань.

 

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА