07:27 24.05.2022

Окупанти в Миколаївській області направили евакуаційну колону на заміновану місцевість, а потім розстріляли тих, хто вижив

2 хв читати
Окупанти в Миколаївській області направили евакуаційну колону на заміновану місцевість, а потім розстріляли тих, хто вижив

Російські окупанти на Миколаївщині направили евакуаційну колону мирних жителів на заміновану місцевість, після чого розстріляли тих, хто вижив, загинули діти, повідомили в Оперативному Командуванні "Південь".

"Під час просування наших підрозділів на Миколаївщині у бік Херсона було виявлено кілька цивільних автомобілів зі знівеченими та розстріляними тілами людей. Пошкодження техніки, попередньо, свідчить про підрив автомобілів на замінованій ділянці місцевості, а також про розстріл колони. При спробі місцевих жителів ассирійців евакуюватися, окупанти спочатку вказали їм як дозволений шлях по замінованій місцевості, а потім розстрілювали тих, хто вижив після підриву. Серед загиблих – двоє дітей молодшого шкільного віку", – йдеться у зведенні на фейсбуці в ніч на вівторок.

Також українські військові наголосили, що на тимчасово зайнятих територіях Херсонської та Запорізької областей вони створили 19 так званих "комендатур" для посилення контролю за непокірним населенням.

Минулої доби ворог здійснив удар по українських позиціях з вертольотів Мі-24, без втрат. У свою чергу, за допомогою повітряної розвідки, ЗСУ знищило 23 окупанти та кілька одиниць броньованої та автомобільної техніки.

У Чорному морі корабельні угруповання противника продовжують виконувати завдання щодо блокування судноплавства та завдання ракетних ударів по різних областях України.

На Одещині запроваджено заборону на перебування у пляжних зонах, у межах прибережної захисної смуги моря, посилено контроль за узбережжям на предмет виявлення підозрілих чи небезпечних предметів.

 

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Під повітряною атакою перебували Дніпро, Кам'янське, Павлоград, Кременчук, Івано-Франківськ, н.п. Дніпропетровської і окремі об'єкти Львівської обл.

29 березня: Яке сьогодні свято, все про цей день

Федоров представив новий комплекс дистанційного розмінування

Лоцман вантажного судна викликав допомогу буксира, перш ніж врізатися в міст у Балтіморі

По всій Україні - повітряна тривога через загрозу ракетних ударів

В аварії автобуса FlixBus у Німеччині постраждало дві українки

Фармкомпанія "Дарниця" приєднується до Альянсу критичних лікарських засобів ЄС

Унаслідок атаки безпілотників у Кам'янському є постраждалий

Ворог атакував безпілотниками низку об'єктів критичної інфраструктури Дніпропетровської області

Українсько-польські переговори аграрних асоціацій - є розуміння щодо широкої низки продуктів, щодо зерна рішення немає

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА