07:10 27.05.2022

Зеленський закликав шкільних випускників 2022 року вірити в Україну

1 хв читати
Зеленський закликав шкільних випускників 2022 року вірити в Україну

Президент України Володимир Зеленський закликав шкільних випускників 2022 року вірити в Україну, бо лише тут для українців та українок найбільше шансів для успіху.

У відеозверненні в ніч із четверга на п'ятницю він нагадав, що "зазвичай цими днями у травні ми відзначаємо останній дзвоник у школах і вітаємо хлопців та дівчат із початком нового етапу в житті. Відверто кажучи, світлішого етапу, ніж дитинство. Бо нарешті в житті з'являються можливості. Дорослі можливості. Але при цьому дитинство ще остаточно не закінчується".

"Цьогоріч в Україні немає цієї нашої традиційної шкільної святковості. І це зрозуміло. Такий час. Така ситуація. Та й не у всіх школах України навчання цього року завершується саме у травні. Та й не всі випускники зараз на території нашої держави", – сказав він.

Але, наголосив президент, "що незмінно – хоч би яким був час і хоч би якою була ситуація – треба не втрачати своїх можливостей. Треба боротися. Треба розвиватися. Треба захищати свою свободу та вміти користуватися цією свободою".

"Отже, треба бути освіченими та сміливими. Не втрачати жодного дня у житті. Знати, для чого проживаєш день. І обов’язково вірити в Україну. Бо тільки тут для українців та українок найбільше шансів для успіху. А особливо - після нашої перемоги", - заявив Зеленський.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Окупанти обстріляли за добу 4 міста і 26 прикордонних сіл у Сумській і Чернігівській областях, 2 людини загинули, 4 постраждали - ОК "Північ"

Окупанти атакували вночі 4 ТЕС в Україні, є постраждалі - ДТЕК

Окупанти обстріляли за добу 14 населених пунктів у Херсонській області, 1 житель загинув, 8 поранено - обладміністрація

В Україні атаковано об'єкти газової інфраструктури, споживачі та клієнти не постраждають - "Нафтогаз"

Знищено російську РЛС "Подльот" - ГУР

Війська РФ атакували у Львівській області об'єкти критичної інфраструктури, жертв немає - Козицький

Силами ППО вночі знищено 21 із 34 ракет, які атакували Україну - Повітряні сили ЗСУ

За добу на Харківщині один загиблий і вісім постраждалих унаслідок ворожих обстрілів

У Дніпропетровській області в результаті ракетних ударів та артобстрілів пошкоджено енергооб'єкти та понад десять магазинів, поранено двох жителів

Українська авіація за добу атакувала 14 районів скупчення сил противника

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА