19:50 27.05.2022

В Україні готують програму повернення тимчасово переміщених осіб – нарада Зеленського і урядовців

1 хв читати

Президент України Володимир Зеленський провів робочу нараду з членами Кабінету Міністрів з актуальних питань діяльності виконавчої влади, повідомляє пресслужба глави держави.

"Особливу увагу було приділено підготовці програми повернення в Україну тимчасово переміщених громадян, зокрема, створенню для них робочих місць. Було наголошено, що держава має невідкладно повертати своїх громадян", - зазначається у повідомленні.

На нараді йшлося також про організацію роботи влади щодо тимчасово окупованих територій України.

Серед питань, які обговорювалися, також ситуація із постачанням пального в Україну, контроль цін і наявність його на АЗС на тлі зростання споживання, пожвавлення економіки та підготовка аграріїв до кампанії зі збирання врожаю. Члени уряду доповіли про кроки, що вживаються для задоволення попиту на пальне та створення запасів.

Крім того, президент був поінформований про те, що зроблено і що заплановано зробити з обліку зруйнованого майна з метою залучення коштів донорів і конфіскованих активів Російської Федерації, а також даних щодо заморожених коштів РФ у всіх країнах світу.

Окремо обговорювалося завершення навчального року, проведення зовнішнього незалежного оцінювання та вступної кампанії, а також перспективи та пропозиції щодо організації навчального процесу в країні з 1 вересня.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА