21:15 28.05.2022

На Житомирській трасі в суботу частково відкрили рух для вантажівок

2 хв читати
На Житомирській трасі в суботу частково відкрили рух для вантажівок

На Житомирській трасі на автодорозі М-06 Київ-Чоп у суботу частково відкрили рух для вантажівок, наступним етапом відновлять правий проїзд зруйнованого мосту, повідомив міністр інфраструктури Олександр Кубраков.

"Відкрито рух вантажівок на Житомирській трасі. Сьогодні ми відкрили лівий проїзд на дорозі міжнародного значення М-06 Київ – Чоп біля Стоянки і відновили рух трасою для вантажного автотранспорту", - написав Кубраков у фейсбуці.

Він зазначив, що з відкриттям мосту на трасі М-06 буде відновлено рух практично за всіма основними стратегічними напрямками України та пообіцяв, що наступним етапом стане відновлення правого проїзду зруйнованого мосту.

"Завершити роботи плануємо восени", - наголосив міністр.

За його словами, менш як два місяці знадобилося для будівництва тимчасового проїзду для транспорту на місці зруйнованих внаслідок бойових дій.

"Менш як два місяці знадобилося дорожниками аби на залишках старих конструкцій звести тимчасову прогонову споруду, влаштувати монолітну плиту прогонової будови та покласти шар асфальтобетону. На дорозі поновлено розмітку та встановлено відповідні дорожні знаки", - зазначив він.

Він наголосив, що завдяки підірваному мосту дорогою в Ірпінь у перші дні російського вторгнення окупанти не змогли просунутися далі та оточити столицю.

Також Кубраков повідомляє, що одразу після звільнення столичного регіону розпочалося будівництво тимчасових переправ та об'їздів.

"Тимчасовий міст поблизу Стоянки був зведений у середині квітня, але рухатись ним міг лише легковий транспорт – вантажівки були змушені рухатися в об’їзд, витрачаючи зайвий час та паливо", - додав він.

 

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

До Києва прибула новопризначена глава МЗС Латвії

В Україну повернули тіла 140 загиблих захисників - Координаційний штаб

У ніч на суботу на більшій частині України невеликі дощі, у Житомирській і Вінницькій областях можливі заморозки на ґрунті

Роботу "Київтеплоенерго" заблоковано у зв'язку з черговими обшуками правоохоронців – компанія

Заступнику гендиректора "Росатому" повідомлено про підозру в розграбуванні ЧАЕС під час окупації

ДБР установило двох військових, які допомагали втекти підозрюваним у вбивстві поліцейського на Вінниччині

Просування російських військ на захід від Авдіївки пришвидшилося – британська розвідка

ТЧХУ та Мінсоцполітики підписали меморандум про співпрацю у сфері соціальних послуг

Ворог завдав авіаудару по промисловому об'єкту в Сумах - ОВА

Естонія передала Україні два патрульні катери

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА