13:37 30.05.2022

Мер Мелітополя підтвердив інформацію про вибух у центрі міста

1 хв читати
Мер Мелітополя підтвердив інформацію про вибух у центрі міста

Мер окупованого Мелітополя Іван Федоров підтвердив інформацію про те, що вранці в понеділок, 30 травня, у центрі міста пролунав вибух.

"Вибух стався в центральній частині міста Мелітополя, безпосередньо поряд із будівлею, яка належить так званому самопроголошеному голові обласної військової адміністрації, призначеному рашистами… Точно є постраждалі, їх кількість наразі уточнюється", – сказав він на брифінгу в Медіацентрі "Україна – Укрінформ".

Федоров також уточнив, що наразі рашисти здійснюють тотальну перевірку всіх об'єктів, розташованих поряд із місцем вибуху.

"Вони чекають на терористів. Вони вже зазначили, що це терористичний акт з боку нацистів українців. Усю цю нісенітницю ми вже багато разів чули. Але є один факт: у Мелітополі в рашистів земля горітиме під ногами, доки вони з неї не підуть!" – наголосив мер міста.

За його словами, є кілька версій щодо причин цієї події. Насамперед Федоров вважає, що в такий спосіб російські окупанти проводять "зачистку" колаборантів, які "не дуже добре виконують те, що обіцяли", що раніше вже спостерігалося і в Енергодарі, і в Токмаку.

Друга версія, як зазначає мер Мелітополя, пов'язана зі значним спротивом громадянського суспільства в місті, що найчастіше поєднується із силовими структурами. "Але цю версію ми почуємо від наших правоохоронних структур трохи згодом", – додав Федоров.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА