22:07 30.05.2022

Обстріли окупантів забрали три життя мешканців Донбасу в понеділок, семеро людей поранено

1 хв читати
Обстріли окупантів забрали три життя мешканців Донбасу в понеділок, семеро людей поранено

Принаймні троє людей загинуло, семеро поранено або травмовано в результаті обстрілів російськими окупаційними військами населених пунктів Донецької та Луганської областей у понеділок, повідомляється в оперативній обстановці станом на 21.00 на сторінці угруповання Об'єднаних сил у фейсбуці.

"Окупанти обстріляли 46 населених пунктів у Донецькій і Луганській областях, зруйнували та пошкодили 39 цивільних об'єктів, з них: 33 житлові будинки, школу, дитячий садок, завод залізобетонних конструкцій, цех теплоелектростанції та магазин. У результаті цих обстрілів загинули щонайменше 3 цивільних особи, ще 7 отримали поранення та травми різного ступеня тяжкості", - йдеться в повідомленні.

При цьому в штабі зазначили, що дані про точну кількість загиблих, поранених, руйнування та пошкодження в обох областях уточнюються.

"Уздовж усієї смуги оборони ворог застосовує бойову авіацію, реактивні системи залпового вогню, ствольну артилерію великих калібрів, танки, міномети різних систем, завдає ракетно-бомбових ударів по цивільних об'єктах інфраструктури, мирних житлових кварталах", - наголошується в зведенні.

При цьому українські захисники зі складу угруповання Об'єднаних сил відбили в понеділок 8 атак ворога, а на 2 локаціях ще тривають бої.

"За минулу добу військовослужбовці угруповання Об'єднаних сил знищили: 1 танк; 4 артилерійські системи; 5 бойових броньованих машин; 2 ворожі автомобілі. Підрозділи протиповітряної оборони в небі українського Донбасу збили крилату ракету Х-59МК", - йдеться в зведенні.

 

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Данія має намір посилити фінансову допомогу оборонній промисловості України

Основна мішень нічного ракетного обстрілу РФ - енергетика, включно з об'єктами для транзиту газу

Шмигаль під час поїздки до Волинської та Львівської областей ознайомився з ходом будівництва другого рівня захисту на енергетичних об'єктах

Українська авіація завдала 16 ударів по районах зосередження противника

Росіяни за добу завдали 31 ракетного і 46 авіаційних ударів по території України

За добу на лінії фронту відбулося 71 бойове зіткнення

Через ворожий обстріл у Дніпропетровській області поранено троє людей

Голову Броварської райадміністрації, який вчинив резонансну ДТП, звільнено з посади

Росіяни продовжили завдавати ударів по південних регіонах України, є загиблі та постраждалі

Росіянам вдалося прорватися і закріпитися в частині Очеретиного - ОСУВ "Хортиця"

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА