12:41 07.06.2022

ЄС передав українським правоохоронцям 90 автомобілів загальною вартістю майже 2 млн євро

1 хв читати
ЄС передав українським правоохоронцям 90 автомобілів загальною вартістю майже 2 млн євро

Програма "ПРАВО-Поліція", яку впроваджує ЮНОПС за фінансової підтримки ЄС у тісній співпраці з Консультативною місією ЄС в Україні, завершила постачання 90 автомобілів загальною вартістю майже 2 млн євро органам системи внутрішніх справ та Офісу генерального прокурора України, повідомило представництво ЕС в Україні.

"У ці непрості часи ЄС підтримує Україну. Верховенство права, безпека та захищеність – це основи квітучого демократичного суспільства, і ми пишаємось тим, що можемо підтримати українських правоохоронців, які щоденно захищають ці принципи. Передані автомобілі підвищать мобільність офіцерів та покращать якість послуг, які вони надають громадянам", - зазначив голова сектора демократизації та належного управління представництва ЄС в Україні Ксав'є Камю.

Наразі це найбільше постачання, яке реалізовано завдяки застосуванню екстрених процедур закупівлі в межах програми "ПРАВО-Поліція" після повномасштабного вторгнення РФ в Україну.

Заступник міністра внутрішніх справ Мері Акопян наголосила, що за весь час повномасштабної війни Національна поліція втратила понад 1 000 автомобілів.

"Це також актуально для Прикордонної служби, рятувальників, Національної гвардії – всіх установ системи Міністерства внутрішніх справ. Сьогодні в нас існує величезна потреба в автомобілях для проходження складних територій, професійно-рятувальній техніці, техніці для розмінування та подолання багатьох інших викликів", - наголосила Акопян.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Окупанти завдали авіаудару по Миколаївці Донецької області, загинула місцева жителька - МВС

Україні потрібна допомога, щоб підготуватися до російського наступу, - Зеленський

СБУ повідомила про підозру ватажкам "ДНР" за голосування на незаконних виборах

Відбулося надзвичайне засідання Ради Україна-НАТО на рівні послів у зв'язку з обстрілами РФ української критичної інфраструктури

Під обстріл росіян потрапило таксі в Херсоні: водій загинув, двоє пасажирів поранені

"Укрнафта" почала бурити нову свердловину на заході країни

На Київщині 29 березня вдень пориви вітру сягатимуть 20 м/с

Україна та Польща наголосили на необхідності забезпечення українцям можливості відвідувати школи та вивчати український компонент

Україна та Польща домовилися разом шукати українські родини в Польщі для дітей, евакуйованих з інтернатів через війну

Німеччина оголосила про новий пакет військової допомоги Україні

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА