19:33 23.06.2022

Київська обладміністрація затвердила програму "Нова оселя" із бюджетом 2,8 млрд грн

1 хв читати
Київська обладміністрація затвердила програму "Нова оселя" із бюджетом 2,8 млрд грн

Позачергова сесія Київської облради затвердила соціальну програму "Нова оселя" для мешканців, які втратили житло в результаті військової агресії РФ, повідомляє пресслужба КОВА.

За офіційною інформацією, отриманою від територіальних громад Київської області, на території області пошкоджено 13 292 об'єкти житлового фонду та повністю зруйновано 4 835 об'єктів, житло у яких втратили 11 319 сімей.

Згідно з текстом програми, на основі проведеного моніторингу ринку нерухомості Київської області доступно для викупу 2109 квартир орієнтовною площею 117 тис. кв. м.

За результатами виконання програми планується забезпечити житлом орієнтовно 2000 сімей, із них у 2022 році – 1000 сімей, у 2023 році – 1000 сімей.

Для реалізації обласної програми "Нова оселя" необхідно 2 млрд 805 млн грн. При цьому протягом 2022-23 років очікується отримання на цю мету 1 млрд грн з держбюджету, 695 млн грн з обласного бюджету, близько 200 млн грн з інших місцевих бюджетів та 1 млн грн – з інших джерел.

 

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Відбулося надзвичайне засідання Ради Україна-НАТО на рівні послів у зв'язку з обстрілами РФ української критичної інфраструктури

Під обстріл росіян потрапило таксі в Херсоні: водій загинув, двоє пасажирів поранені

"Укрнафта" почала бурити нову свердловину на заході країни

На Київщині 29 березня вдень пориви вітру сягатимуть 20 м/с

Україна та Польща наголосили на необхідності забезпечення українцям можливості відвідувати школи та вивчати український компонент

Україна та Польща домовилися разом шукати українські родини в Польщі для дітей, евакуйованих з інтернатів через війну

Німеччина оголосила про новий пакет військової допомоги Україні

Україна і Польща підтвердили посилення співпраці в пошуку та похованні жертв конфліктів і репресій - заява Шмигаля і Туска

Основні наступальні сили на Авдіївському напрямку ворог сконцентрував на Семенівці - 3 ОШБр

Шмигаль: Можу сказати, що ми точно маємо прогрес щодо зняття блокади на кордоні з Польщею

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА